Åk på träningsläger

en fotboll Vårt grundkoncept med prisvärda träningsläger till kvalitativa anläggningar uppskattas av många idrottsföreningar runt om i Sverige och varje år väljer över 600 lag att åka med oss. På vårt kontor i Göteborg möter ni kompetent personal med mångårig erfarenhet. Vi brinner för idrott och den glädje som den för med sig. (Läs om träningsläger)

Så kan man läsa på OLKA.se hemsida om träningsläger. Det Göteborgsdrivna företaget som specialiserar sig på att erbjuda olika fotbollsresor. Det kan vara allt från att hitta fotbollsresor på olka.se och åka med ett gäng likasinnade fotbollsnördar och se en match eller så kan ni åka på träningsläger och faktiskt bli fotbollsgudar själva! Att åka på träningsläger innebär alltså att man får chansen att resa till olika städer och länder utomlands där man får lära sig spela fotboll av proffsen. Ni kan resa till länder som Tyskland, Spanien, Portugal och Italien, de länder som minst sagt utmärker sig inom fotbollen.

Prisvärt med kvalité

Det är klart att en resa utomlands ska kosta pengar, inget är ju gratis här i världen, med det ska inte behöva kosta skjortan så att säga. Att kunna åka på en resa som också är prisvärd är helt klart att föredra framför svindyra resor som inte ger något. Med ett träningsläger med OLKA så får du inte bara åka utomlands, boende och logi utan du får åka på träningsläger! Och det är inte bara fotboll som de anordnar utan också handbolls-, simnings-, ishockey-, och innebandyläger, och mycket mer! Oavsett vad ni gillar och vill bli bättre på så finns lägret för er. Det kan vara att ni vill bättra på er simteknik och vad är bättre än att göra det i en utomhuspool i Spanien liksom? Men om vi tittar på ett fotbollsläger så kan man åka till Turkiet i en vecka men träning inkluderad för endast 4995 kronor ett helt överkomligt pris, eller hur?