Fotbollsfest hemma

IFK Göteborg kanske inte tog hem segern mot Malmö FF denna gång heller, men man ska inte hänga läpp för det inte – varje gång IFK Göteborg är på hemmaplan blir det folkfest!

fotbollsemPrecis som Expressen förutspådde blev det en riktig folkfest när ärkerivalerna Malmö FF och IFK Göteborg mötte varandra på IFKs hemmaarena Gamla Ullevi – även fast att det var Malmö FF som tog hem segern och inte IFK.  Men inte är IFK:arna sura för det inte, finalen då klubben möter Örebro SK kommer också att spelas på deras hemmaplan och då hoppas tränaren Jörgen Lennartsson att över 10 000 åskådare kommer att befinna sig för att heja på IFK (Källa). Och det är ju verkligen bäddat för ytterligare en folkfest i staden – så varför inte hålla en egen fest i IFK Göteborgs ära? IFK har ju hyllat Göteborg i en video, så varför inte hylla IFK med en färgsprakande fotbollsfest.

Fixa bästa fotbollsfesten

Ska man anordna en riktig fotbollsfest gäller det att ta ifrån tårna och verkligen satsa på mat, dryck och bra underhållning – så om lyckas med konststycket att hitta coverband i Göteborg som kan spela på festen kommer det verkligen att ge pricken över i. Något annat som man heller inte bör glömma är att verkligen sätta prägel på festen genom att gå all in på temat fotboll och IFK Göteborg – och vad säger IFK mer än blåvitt? Så klä in hem och hus i dessa färger, håller ni till exempel festen i trädgården är både körsbärs- och äppelträd perfekta att hänga upp girlanger i. Men det bästa tipset är det enklaste tipset för att lyckas med sin fotbollsfest – bjud in alla doina fotbollsälskande vänner och se till att ha en riktigt kul kväll!